Pavel Bartos a scapat ca prin urechile acului de furtuna din Grecia: „Am avut noroc”

Publicat: 19 Jul. 2019, 17:30 News 3
Pavel Bartos a scapat ca prin urechile acului de furtuna din Grecia: „Am avut noroc”

Tragedia din Grecia a facut multe victime, iar Pavel Bartos a fost pe punctul de a deveni si el o victima.

Pavel Bartos a scapat ca prin urechile acului. Acesta se afla in vacanta in Halkidiki, Grecia, in momentul in care a avut loc furtuna care a maturat tot in cale.

Actorul a vorbit pentru click.ro si a marturisit cum s-a intamplat totul si cum a scapat ca prin minune de tragedie. Din pacate, nu toti au fost atat de norocosi.

Pavel Bartos a scapat ca prin urechile acului de furtuna din Grecia

„Am fost 10 zile în Grecia cu toată familia. Am avut noroc că am plecat cu vreo cinci zile înainte de marea furtună, însă Andi Moisescu a prins-o acolo. Noi am avut noroc. Ştii cum e, Dumnezeu a vrut să ne fie bine” a spus Pavel Bartos.

Mihai Bobonete, la un pas de moarte in Grecia

Si Mihai Bobonete se afla in acelasi loc cand a avut loc furtuna. Vedeta PRO TV se afla in vacanta alaturi de familia sa. Acesta a marturisit ca a scapat ca prin minune de tornada care s-a produs in Grecia, cu cateva ore in urma. Aceasta furtuna a afectat Halkidiki si multe alte zone din aceasta tara.

Acesta se afla la o terasa, insotit de familia sa. In acele momente a inceput sa ploua, iar in cateva minute totul s-a transformat intr-o urgie. In furtuna din Grecia au murit o romanca si copilul ei care se aflau, si ei, in vacanta.

”Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa … În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost… Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm…” – a povestit Bobonete pe rețeaua de socializare.

Publicat: 19 Jul. 2019, 17:30 News 3
Pe aceeași temă