Dezvăluirile lui Sharon Stone! Ce actor sărută cel mai bine la filmări

Publicat: 25 sept. 2020, 10:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actrița Sharon Stone este una dintre cele mai apreciate doamne ale cinematografiei, iar recent ea a făcut mărturisiri siropoase despre actorii care sărută cel mai bine la filmări.

Actrița, care a făcut vâlvă în ”Basic Instinct”, ”The Specialist” și în alte pelicule celebre, susține faptul că Robert de Niro este cel care a sărutat cel mai bine pe platourile de filmare.

„Bob este actorul pe care îl admir cel mai mult. Aşa era şi atunci, la filmări. Aşa că înainte de a filma, am sperat că îmi voi putea stăpâni emoţiile. Şi poate şi pentru că aveam atâta respect pentru el, momentul sărutului a fost fanstastic, a fost punctul culminant pentru mine. Eram îndrăgostită nebuneşte de el ca actriţă. Nu ştiu pe cine aş mai putea compara cu el. Pe lângă acel moment, toate celelalte săruturi din filmele mele au fost… banale”, spunea ea, arată Ok! Magazine.

Sharon Stone a fost lovită de fulger

Sharon Stone a povestit că la vârsta de 14 ani era să moară prima oară. Actrița din Pennsylvania a mărturisit că și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe. Un alt incident de care a avut parte Sharon Stone a fost atunci când se afla acasă și punea apă din fântână într-un fier de călcat. În acel moment, când ea avea o mână pe fier și o alta pe robinet, a fost lovită de fulger. Impactul a fost atât de mare, încât a fost aruncată, la propriu, în bucătărie.

”Eram acasă, aveam propria noastră fântână. Puneam apă în fierul de călcat şi aveam o mână pe robinet şi cealaltă pe fier, în timp ce fântâna a fost lovită de fulger. Fulgerul a fost condus prin apă şi m-a lovit, m-a aruncat prin bucătărie şi am lovit frigiderul. Mama mea era acolo şi m-a lovit peste faţă ca să îmi revin în simţiri”, a povestit Sharon Stone.

Al treilea moment în care a fost la un pas de moarte a fost în anul 2001, când Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. Atunci medicii i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de 1. A avut și hemoragie, dar după o operație de 7 ore, și-a revenit. A fost nevoită să învețe din nou să meargă și să vorbească.

Sursă foto: Arhivă CIAO

Publicat: 25 sept. 2020, 10:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă