Sora mai mică a lui Sharon Stone, infectată cu noul coronavirus. Mesajul furibund al actriței: „Ea nu are un sistem imunitar”

Publicat: 18 aug. 2020, 08:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actrița în vârstă de 62 de ani, cea care a adus milioane de zâmbete pe fețele oamenilor, este acum furioasă, după ce sora ei mai mică s-a infectat cu noul coronavirus.

Sora mai mică a lui Sharon Stone, Kelly, a fost infectată cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, ea deja suferă de lupus, iar sistemul ei imunitar este la pământ: „Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta. Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!”.

Mai mult decât atât, Sharon Stone trage un semnal de alarmă, după ce bunica și nașa ei s-au stins din viață din cauza coronavirusului. Într-un videoclip postat pe platforma Youtube, actrița transmite un mesaj important oamenilor, dar și cu tentă politică, spunându-le să voteze cu Joe Biden și Kamala Harris: „Cu femeile la putere, vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru oameni să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi. Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu Covid sunt cele care sunt conduse de femei. Vă rog, votaţi. Şi dacă o faceţi, nu votaţi un criminal”.

Sharon Stone a fost la un pas de moarte de 3 ori

Sharon Stone a înfruntat moartea de trei ori și a demonstrat de fiecare dată că are o voință de fier incredibilă ca să meargă mai departe. La vârsta de 14 ani, actrița și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe. A doua oară când a fost la un pas de moarte se afla tot acasă, când a fost lovită de fulger.

Al treilea moment în care a fost la un pas de moarte a fost în anul 2001, când Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. Atunci medicii i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de 1. A avut și hemoragie, dar după o operație de 7 ore, și-a revenit. A fost nevoită să învețe din nou să meargă și să vorbească.

Publicat: 18 aug. 2020, 08:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă