Fosta vila a lui Michael Jackson, scoasa din nou la vanzare, din cauza scandalului! In prezent este de trei ori mai ieftina decat pretul initial VIDEO

Publicat: 02 Mar. 2019, 15:55 News 3

Neverland, fosta resedinta a regretatului rege a muzicii pop, a fost iarasi scoasa la vanzare. S-ar parea ca de aceasta data, pretul este cu mult micsorat.

Vila este localizata in Santa Ynez Valley, din California, Statele Unite ale Americii. Vila lui Michael Jackson se vinde in prezent cu o treime din suma initiala. Ferma Neverland a fost amenajata pe o proprietate ce se intinde pe o suprafata de nu mai putin de 10,9 kilometri patrati.

Locul este unul cu o priveliste superba, dar s-ar parea ca actualii proprietari au decis sa faca aceasta miscare, din cauza scandalului ce invaluie acum numele regretatului star pop. Vila este situata la 65 de kilometri de Santa Barbarara si include sase dormitoare. Mai mult, intreaga proprietate se intinde pe o suprafata de 10,9 kilometri patrati.

Din „Neverland” aceasta a fost redenumita in „Sycamore Valley Ranch”. Oricine o achizitioneaza va avea la dispozitie o gradina de dimensiuni considerabile, dar si doua case de oaspeti. Mai mult, exista si un cinematograf privat, cu o sala de 50 de locuri, dar si o scena cu o trapa, ce se poate folosi la show-urile de magie.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Mar. 2019, 15:55 News 3
Pe aceeași temă