Acuzatii noi la adresa lui Michael Jackson! Doi barbati au povestit cum au fost abuzati cand erau copii: „Imi atingea trupul”

Publicat: 01 Mar. 2019, 16:03 Vedete

James Safechuck a povestit ca pentru el abuzurile au inceput atunci cand vedeta l-a "invatat" ce inseamna in raport sexual. Avea doar 10 ani pe atunci.

Totul s-a petrecut cand cei doi erau doar niste copii, fiind abuzati de starul pop. Barbatii abuzati de Michael Jackson in copilaria lor au rupt tacerea. Ei au povestit prin ce au trecut pe postul de televiziune BBC. Momentele dramatice nu s-au petrecut insa o singura data, ci de sute de ori, potrivit acestora!

In centrul acestui scandal se afla Wade Robson, in varsta de 36 de ani, care a marturisit pentru postul britanic foarte multe detalii. El a declarat ca a fost abuzat sexual cand avea 7 ani, dar si ca starul pop american a incercat sa il violeze cand avea 14 ani.

De asemenea, si James Safechuck, de 40 de ani, sustine ca a fost abuzat sexual de catre Michael Jackson, de la varsta de 10 ani, si pana cand a implinit 14 ani. Totusi, familia artistului sustine in continuare ca nu exista probe pentru a putea confirma ca barbatii care sustin ca au fost abuzati de Michael Jackson chiar spun adevarul!

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Mar. 2019, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă