Despărțire ȘOC în lumea vedetelor! Paris Jackson și Gabriel Glenn și-au spus ”Pa, pa!”

Publicat: 06 Aug. 2020, 11:40 Vedete

O nouă despărțire zguduie lumea vedetelor de peste Ocean. Fiica lui Michael Jackson și iubitul ei, Gabriel Glenn, despre care spunea la un moment dat că îi va fi soție, s-au despărțit.

Paris Jackson spunea recent că viața ei fără iubitul Gabriel Glenn ar fi ”zero”, dar acum presa internațională a aruncat ”bomba” momentului: fiica lui Michael Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit într-un mod amical. Vestea a fost surprinzătoare pentru apropiații lor, mai ales că cei doi formau un cuplu încă din noiembrie 2018 și se înțelegeau foarte bine. Mai mult decât atât, cei doi își filmau un documentar despre viața personală, acesta fiind numit ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”, dar aveau împreună și o formație, ”The Soundflowers”, arată TMZ.

”Gabe a avut un impact foarte mare asupra vieții și inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Și nu pot să îmi imaginez viața fără el. Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar, evident, există o persoană lângă care vreau să cresc și să devin o persoană și o artistă mai bună. Și nu pot face asta fără Gabe”, a mărturisit Paris Jackson.

View this post on Instagram

pre-save link available now in bio🌻 less than a week until we release our EP!!! – pk & gg

A post shared by The Soundflowers (@thesoundflowers) on

Paris Jackson a vorbit despre tatăl ei, după 11 ani de la moartea artistului

“Au trecut 11 ani şi eu am trecut prin iad, fie că a fost vorba despre lucruri legate de moartea lui, fie despre problemele din viaţa mea. Dacă nu vorbesc despre asta, dacă nu mă exprim prin muzica mea despre asta, durerea o să-mi ruineze viaţa şi o să mă deţină ca pe un sclav şi nu îmi doresc acest lucru”, spunea ea.

“Mereu am crezut că voi ajunge să mă căsătoresc cu o fată. M-am iubit cu mai multe femei decât bărbaţi. Nu mă consider bisexuală, deoarece m-am întâlnit cu alte genuri decât bărbaţi sau femei. Nu are nicio legătură cu ce ai în pantaloni, n-are nicio legătură cu cromozomii XY, ci are legătură cu ceea ce eşti tu cu adevărat ca persoană”.

“Nu înţelegeam că era ceva diferit, se ducea o luptă în mine deoarece tot ceea ce vedeam la TV erau bărbaţi şi femei şi nimic nu avea sens atunci. Dar tata s-a prins imediat, cred că a simţit un fel de energie şi a început să mă tachineze ca pe fraţii mei : oh, ai o iubită acum ! Am fost foarte norocoasă să trăiesc asta, mai ales că eram foarte tânără – cred că aveam vreo nouă ani. Nu mulţi copii au această experienţă”, a mai spus fiica lui Michael Jackson.

Publicat: 06 Aug. 2020, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă