Declarațiile fiicei lui Michael Jackson, la 11 ani de la moartea artistului: “Mereu am crezut că voi ajunge să mă căsătoresc cu o fată”

Publicat: 01 Jul. 2020, 15:10 Vedete

În data de 25 iunie s-au împlinit 11 ani de la moartea artistului Michael Jackson. Fiica lui, Paris, a vorbit deschis despre ce simte acum.

După atâția ani de la moartea celebrului cântăreț, fiica lui, Paris, a decis să vorbească despre ce a simțit, ce simte și ce dorește să facă. Mai mult decât atât, ea a vorbit despre aceste lucruri chiar în emisiunea iubitului ei, Gabriel Glenn, și anume ”Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn”.

Fata a povestit că dacă nu se exprimă prin muzică, durerea ”o să-i ruineze viața”: “Au trecut 11 ani şi eu am trecut prin iad, fie că a fost vorba despre lucruri legate de moartea lui, fie despre problemele din viaţa mea. Dacă nu vorbesc despre asta, dacă nu mă exprim prin muzica mea despre asta, durerea o să-mi ruineze viaţa şi o să mă deţină ca pe un sclav şi nu îmi doresc acest lucru”.

Paris: “Mereu am crezut că voi ajunge să mă căsătoresc cu o fată”

De asemenea, tânăra a mărturisit că simțea că se va mărita cu o fată: “Mereu am crezut că voi ajunge să mă căsătoresc cu o fată. M-am iubit cu mai multe femei decât bărbaţi. Nu mă consider bisexuală, deoarece m-am întâlnit cu alte genuri decât bărbaţi sau femei. Nu are nicio legătură cu ce ai în pantaloni, n-are nicio legătură cu cromozomii XY, ci are legătură cu ceea ce eşti tu cu adevărat ca persoană”.

“Nu înţelegeam că era ceva diferit, se ducea o luptă în mine deoarece tot ceea ce vedeam la TV erau bărbaţi şi femei şi nimic nu avea sens atunci. Dar tata s-a prins imediat, cred că a simţit un fel de energie şi a început să mă tachineze ca pe fraţii mei : oh, ai o iubită acum ! Am fost foarte norocoasă să trăiesc asta, mai ales că eram foarte tânără – cred că aveam vreo nouă ani. Nu mulţi copii au această experienţă”, arată OK! Magazine.

Publicat: 01 Jul. 2020, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă