Studentul de 18 ani care a facut inconjurul lumii pe bicicleta! E cea mai tanara persoana care a parcurs traseul de 30.000 de kilometri!

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:21 Life

Charlie Condell se numeste studentul care s-a hotarat sa calatoreasca in jurul lumii. Desi abia a implinit varsta majoratului, adolescentul se poate mandri cu multe.

La cei 18 ani ai sai, Charlie a facut inconjurul lumii pe bicicleta. Baiatul este originar din Bristol, in Marea Britanie si a luat o decizia uriasa dintr-un motiv neobisnuit. El si-a dorit sa sarbatoreasca faptul ca a terminat scoala, iar astfel a pornit intr-o calatorie prin toata lumea.

Studentul a parcurs aproximativ 30.000 de kilometri, pe bicicleta. Asta l-a facut cel mai tanar ciclist care sa stabileasca un astfel de record. A fost necesara foarte multa vointa din partea sa, pentru ca Charlie a intampinat si momente mai putin placute.

Baiatul s-a hotarat sa faca inconjurul lumii pe bicicleta, la doar o zi dupa ce si-a dat examenele finale de la scoala. Adica, pe data de 6 iulie 2018, atunci cand a pornit cursa. A strabatut planeta pe parcursul a opt luni de zile si se poate lauda ca a ajuns de unul singur in nu mai putin de 20 de tari. Acestea au fost in Asia, Europa, Australia, dar si SUA.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:21 Life
Pe aceeași temă