Un hot a fost surprins cand fura o bicicleta chiar de un politist! Agentul a filmat totul si sute de mii de oameni au ras de el!

Publicat: 05 Nov. 2018, 10:53 Viral

Hotul asta nu doar ca are ghinion, dar saracul nici macar nu-si da seama ca este filmat de la cativa centimetri dinstanta cand comite infractiunea.

Un hot a fost surprins cand fura o bicicleta chiar de un politist!  Viralul saptamanii vine de la un politist aflat in timpul liber care a surprins in flagrant un hot care fura o bicicleta si l-a filmat apoi a urcat video-ul pe Facebook.

Cel mai ghinionist hot din Bucuresti tocmai a fost prins si acum se afla in arest la domiciliu. Barbatul a fost filmat in timp ce se chinuia cu un patent sa taie lantul cu care era asigurata bicicleta de un gard.

Desi cateva secunde bune politistul sta in spatele lui si-l filmeaza exact cum se chinuie, in momentul in care reuseste si incearca sa plece cu bicicleta efectiv ramane blocat atunci cand da nas in nas cu cel care il filma. Polițistul a surprins cu telefonul mobil întreaga întâmplare, iar reacția omului a devenit virală pe rețelele de socializare.

Crezând că este ferit de ochii oamenilor, hoțul taie liniștit lanțul bicicletei, fără să știe că în spatele lui se află un polițist. Agentul a așteptat ca hoțul să termine treaba, iar când a vrut să plece cu bicicleta l-a luat la întrebări.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Nov. 2018, 10:53 Viral
Pe aceeași temă