Inca un medic fals in Romania! Ce s-a intamplat cu barbatul in varsta de 26 de ani

Publicat: 27 feb. 2019, 15:27 Autor: Simona News 3
Inca un medic fals in Romania! Ce s-a intamplat cu barbatul in varsta de 26 de ani

Marti a fost retinut un barbat in varsta de 26 de ani, fiind suspect de inselaciune si falsificare de instrumente oficiale.

Barbatul retinut de politisti este suspect de savarsirea infractiunilor de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, inselaciune si falsificare de instrumente oficiale.

„În luna ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 11 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că la data de 17 decembrie 2018 a plătit o sumă de bani unei societăţi comerciale cu profil medical, din sectorul 3, pentru efectuarea unui examen de specialitate.

Reprezentantul firmei i-a eliberat un buletin de analiză, fără a o supune vreunui control sau a o conecta la un aparat”, a spus Politia Capitalei, intr-un comunicat de presa, potrivit realitatea.net.

Inca un medic fals in Romania

Inca un medic fals in Romania

S-a constatat ca intr-un imobil din sectorul 3 al Capitalei exisa amenajate mai multe spatii utilizate ca punct de lucru de societati diverse.

„Astfel, cabinetul indicat de către reclamantă a fost închiriat unei societăţi comerciale, reprezentată de un bărbat, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost depistat iar asupra sa au fost găsite mai multe ştampile, cu inscripţii aferente mai multor specializări medicale.

Din verificările efectuate la instituţii cu atribuţii în domeniul sănătăţii a rezultat că în evidenţele acestora nu există vreun medic cu datele de identificare ale celui în cauză”, potrivit sursei citate.

Publicat: 27 feb. 2019, 15:27 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×