Un tânăr a fost arestat preventiv în dosarul pădurarului ucis în localitatea ieșeană Sirețel

Publicat: 23 oct. 2019, 13:30 Autor: D. C. News
Un tânăr a fost arestat preventiv în dosarul pădurarului ucis în localitatea ieșeană Sirețel

Un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată și omor calificat în dosarul pădurarului ucis în localitatea ieșeană Sirețel.

Un tânăr a fost arestat preventiv. Potrivit procurorilor, acesta l-ar fi lovit în repetate rânduri pe pădurar cu o secure, în zona capului.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, remis miercuri presei, un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul pădurarului ucis în comuna ieșeană Sirețel.

Un tânăr a fost arestat preventiv

Roman arestat in Anglia, intr-un timp record

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor I.I. din comuna Sireţel, județul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată (…) și omor calificat (…) pe o durată de 30 de zile” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Judecătorii au admis solicitarea procurorilor.

Potrivit aceleiași surse, în 12 septembrie, tânărul de 17 ani s-a dus în pădurea Todosoaia pentru a fura lemne, unde a fost surprins de pădurar. „În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Tânărul a fost supus unei expertize psihologice, iar, potrivit prim procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Cornelia Prisacariu, acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Publicat: 23 oct. 2019, 13:30 Autor: D. C. News
Pe aceeași temă