Cristi Borcea, speriat de un sobolan, la baia inchisorii. Cum a reactionat e prea tare!

Publicat: 27 mart. 2019, 18:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Giovani Becali si Cristi Borcea sunt prieteni buni de multi ani. Cei doi au impartit pana si zilele din spatele gratiilor, colegi de penitenciar.

Giovani Becali a povestit cum Cristi Borcea s-a speriat de un sobolan. Acesta se dusese la baia inchisorii in care era incarcerat. Cristi Borcea stia de existenta rozatoarei din baie si spera sa nu o vada. Din nefericire, a dat nas in nas cu sobolanul. De frica, l-a chemat pe Victor Becali.

Cristi Borcea, speriat de un sobolan

„Sunt prieten cu Cristi. Am stat la închisoare cu el și cu fratele meu. Acolo, problema erau șobolanii. Oamenii aruncau mâncare în toaletă și veneau șobolanii. Borcea s-a dus o dată la baie, s-a speriat și a țipat după fratele meu: «Victoraș, vino repede că l-am văzut!». Îi era frică, nu mai intra la baie”, a declarat Giovani Becali la TV Digi Sport.

”Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă șoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un șoc din care sper să-mi revin când mai repde”, a marturisit Cristi Borcea la România TV pe 3 iulie 2018.

Cristi Borcea, inchis si in 2019

Cristi Borcea a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare și a fost eliberat pe 2 Iulie 2018. Ulterior, pe 8 februarie, a fost condamnat 7 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, din care mai are de executat 3 ani și 2 luni.

Publicat: 27 mart. 2019, 18:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă