Povestea de viata a Biancai Sarbu e sfasietoare. Sotul i-a murit in brate si a fost diagnosticata cu cancer de piele

Publicat: 18 May. 2019, 13:58 Vedete

Prezentatoarea tv care ii tine locul Gabrielei Cristea cat e in concediu maternal are o poveste impresionanta. In prezent lucreaza la Antena Stars.

Povestea de viata a Biancai Sarbu e sfasietoare. Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi’ a fost greu incercata de viata, dar s-a ridicat mereu si a luat-o de la capat. In prezent, Bianca Sarbu se iubeste cu Bogdan pe care l-a cunoscut tot la Antena Stars.

In urma cu un an, Bianca Sarbu si Bogdan s-au casatorit. Cei doi aveau o relatie de doar o luna in momentul in care au facut pasul cel mare. Dar, ghidati de inimi si sentimentele puternice dintre cei doi, au facut pasul cel mare si s-au casatorit.

Povestea de viata a Biancai Sarbu e sfasietoare

Bianca Sarbu nu e la primul mariaj. Prezentatoarea Antena Stars a mai fost casatorita cu un barbat care a murit. Aceasta a ramas vaduva la varsta de 34 de ani, dupa ce sotul ei a facut infarct. Cei doi se aflau impreuna pe scena, in acele clipe cumplite, si el a murit in bratele ei.

Marian Sarbu a murit in urma cu 6 ani, in bratele Biancai Sarbu. In timp ce ea canta pe scena, drama s-a produs. Erau colegi la Teatrul ‘Constantin Tănase’ si aveau o trupa cu care cantau la diverse evenimente. A ramas vaduva si si-a crescut singura cei doi copii.

  • „Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani.

Bianca Sarbu, diagnosticata cu cancer de piele

Dupa drama pierderii sotului, vedeta s-a imbolnavit. A mers la doctori si acestia au diagnosticat-o pe Bianca Sarbu, de 3 ori, cu cancer de piele.

„Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima.

Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt și dacă aș ști care e destinul meu, aș face la fel, dar poate aș fi mai grijulie și l-aș împinge să se caute mai mult (la medic n.r.). Într-o zi am fost la o cântare și a spus că nu se simte bine și a căzut pur și simplu. A fost ruptură de aortă, nu a mai avut nicio șansă. Nici dacă era pe masa de operație. El era om de afaceri, dar și-ar fi dorit să fie artist’, declara ea recent, pentru Antena Stars. Gabi Cristea, reactie dupa inlocuirea din emisiune. Ce spune despre Bianca, cea care i-a luat locul

Publicat: 18 May. 2019, 13:58 Vedete
Pe aceeași temă