Serialul Vlad de la PRO TV a spulberat audientele. Cati romani au schimbat de pe Antena 1 sa vada primul episod din Vlad

Publicat: 26 Feb. 2019, 13:41 Vedete

PRO TV a reusit sa spulbere concurenta cu noul serial pe care il prezinta publicului o data pe saptamana. Episodul cu numarul 1 i-a incantat pe romani!

Serialul Vlad de la PRO TV a spulberat audientele. Pe national, postul din Pache Protopopescu a avut cu jumatate de milion de romani mai mult decat Antena 1 sau Kanal D. Posturile concurente au difuzat, la aceeasi ora, Asia Express si Exatlon Romania sezonul 3, informeaza paginademedia.ro.

La nivelul întregii țări, serialul Vlad, cu Adrian Nartea în rolul principal, a fost urmărit de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut, cu peste jumătate de milion mai mult decât înregistra pe interval Antena 1, cu Asia Express și Kanal D, cu Exatlon.

Serialul Vlad de la PRO TV a spulberat audientele

Audienta PRO TV a fost cu peste 200.000 de telespectatori mai mare cu o saptamana in urma, la un film.

Top cinci a fost pe intervalul Vlad a fost completat de Antena 3 și de Happy Channel, cu serialul turcesc Femeie în înfruntarea destinului.

Serialul Vlad, realizat dupa serialul turcesc Ezel

Fanii care s-au uitat la primul episod au fost uimiti sa observe asemanarile dintre Vlad si Ezel. Serialul difuzat in prezent de PRO TV este, de fapt, realizat dupa licenta turceasca a serialului Ezel care a fost difuzat de Kanal D, in urma cu multi ani.

Serialul Vlad de la PRO TV a atras 950.000 de telespectatori de la orase. A avut un avans de 300.000 de telespectatori in fata Antena 1 si 400.000 in fata Kanal D. Serialul a avut o medie de 420.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani.

Publicat: 26 Feb. 2019, 13:41 Vedete
Pe aceeași temă