Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor: ‘Nu ma asteptam!’

Publicat: 12 Mar. 2019, 19:59 Vedete
Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor: ‘Nu ma asteptam!’

Luni, 11 martie 2019, PRO TV a difuzat al treilea episod al serialului care copiaza productia turceasca Ezel, serial difuzat de Kanal D in urma cu cativa ani.

Serialul Vlad episodul 3 online. Eliza si Stefan au organizat un bal mascat de binefacere. Petrecerea a avut loc intr-o locatie luxoasa. Vlad a fost costumat in Zorro. Cu ajutorul asistentei sale, Micky, a reusit sa repereze in multime personajele care ii bantuie visele.

Vlad vrea sa se razbune pe Eliza, Stefan, Leo sau Tibi. Roxana, sora mai mică a Elizei Dragomir, apare in scena si se simte atrasă inexplicabil de Vlad. În plin bal mascat, are loc însă un incident dramatic, care îi șochează pe toți cei prezenți.

Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor 'Nu ma asteptam!'
Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor ‘Nu ma asteptam!’

Serialul Vlad episodul 3 online

Serialul Vlad episodul 3 online VIDEO partea 1

Serialul Vlad episodul 3 online VIDEO partea 2

Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor 'Nu ma asteptam!'
Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite

„Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Reactii Vlad episodul 3

Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor 'Nu ma asteptam!'Internautii care urmaresc serialul inca de la primul episod au trecut peste supararea ca Vlad e copia 1:1 a lui Ezel. Acum sunt prinsi de firul povestii din productia romaneasca si au ramas uimiti de episodul 3:

  • „Uite că și românii pot face filme bune….ce atâtea telenovele turcești și indiene…iar actorii noștri sunt foarte buni!!!Și frumoși.
  • Mai terminati odata cu Ezelul ala, unii nici n-au auzit de el! De fiecare data „copie Ezel, copie Ezel!” Daca e asa, de ce va mai uitati?
  • Nu știu cum a fost Ezel,nu mă uit la turci că nu suport limba, tot ce știu este că scenariul nostru e din ce in ce mai bun, actorii sunt foarte expresivi, decorurile de vis.
  • Sincer nu m-am asteptat sa fie un serial asa bun! Felicitari tuturor celor ce au jucat si celor care au dat viata personajelor!”, au scris internautii pe Facebook.
Publicat: 12 Mar. 2019, 19:59 Vedete
Pe aceeași temă