Cristi Borcea, la spital! Fostului actionar i s-a facut rau dupa gratii

Publicat: 02 apr. 2019, 10:03 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Sotul Valentinei Pelinel pare sa aiba probleme de sanatate. In cursului zilei de 2 aprilie 2019, acesta a fost dus de urgenta la spital.

Cristi Borcea a ajuns la spital. Conform evz.ro, acesta s-ar afla la Secția de chirurgie cardiovasculară a spitalului Floreasca. In dimineata zilei de 2 aprilie 2019, Cristi Borcea trebuia sa ajunga la să ajungă la ÎCCJ. Urma sa dea explicații într-un dosar al politiei.

Din pacate, lui Cristi Borcea i s-a facut rau. Acesta a ajuns de urgenta la spital. Sotul Valentinei Pelinel se afla de pe 8 februarie dupa gratii. Acesta a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor.

Cristi Borcea, la spitalul de urgenta Floreasca

Borcea are probleme cu inima și este internat pe secţia de chirurgie cardiovasculară. Vom reveni cu detalii!

Cristi Borcea, speriat de un sobolan, la baia inchisorii

Giovani Becali si Cristi Borcea sunt prieteni buni de multi ani. Cei doi au impartit pana si zilele din spatele gratiilor, colegi de penitenciar.

Giovani Becali a povestit cum Cristi Borcea s-a speriat de un sobolan. Acesta se dusese la baia inchisorii in care era incarcerat. Cristi Borcea stia de existenta rozatoarei din baie si spera sa nu o vada. Din nefericire, a dat nas in nas cu sobolanul. De frica, l-a chemat pe Victor Becali.

„Sunt prieten cu Cristi. Am stat la închisoare cu el și cu fratele meu. Acolo, problema erau șobolanii. Oamenii aruncau mâncare în toaletă și veneau șobolanii. Borcea s-a dus o dată la baie, s-a speriat și a țipat după fratele meu: «Victoraș, vino repede că l-am văzut!». Îi era frică, nu mai intra la baie”, a declarat Giovani Becali la TV Digi Sport.

Ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie

In prezent, se afla la Penitenciarul Rahova. Si acum s-a aflat si ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie. In cele 7 luni de libertate in care s-a casatorit si a mers in vacante cu familia, Cristi Borcea s-a asigurat si ca afacerile merg bine.

Publicat: 02 apr. 2019, 10:03 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă