Delia, iposataze intime alaturi de solistul de la „The Motans”! Aproape s-au sarutat in noul ei clip. Se vede clar ca intre ei e chimie VIDEO

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:43 Vedete

E unul dintre rarele momente cand Delia este atat de "intima" cu un alt barbat, chiar si intr-un videoclip regizat.

Delia, iposataze intime alaturi de solistul de la „The Motans”! Delia tocmai a lansat piesa „Ramai” alaturi de The Motans si este deja in top 3 trending pe Youtube. Clipul este de-a dreptul special. Piesele Deliei ajung in proportie de 100% hituri, iar acum tocmai a lansat o noua piesa pe care toata lumea deja a ascultat-o. „Ramai” este cea mai noua piesa a Deliei care este un featuring alaturi de The Motans.

Delia insa a lansat si un clip la fel de bun ca si piesa despre care toata lumea vorbeste. Pe tot parcursul melodiei, ea si Denis, solistul trupei The Motans sunt infatisati ca doi iubiti care au o relatie si danseaza singuri pe ringul de dans.

El este beat si tine in mana un pahar de bautura in timp ce ea se chinuie sa danseze cu el si sa-l priveasca in ochi de aproape. Miscarile lor de dans nu spun mare lucru, dar modul in care se privesc, cum se imbratiseaza si cum isi ating unul altuia fata s-ar putea sa fie semn de „chimie” intre ei.

Delia, iposataze intime alaturi de solistul de la „The Motans”

Moldoveanul de la The Motans si-a jucat si el foarte bine rolul de „iubit” al Deliei care beat dupa o noapte lunga continua sa danseze cu ea pe scena. Versurile piesei vorbesc si ele foarte clar despre de ce cei doi danseaza haotic: „Semi beat, semi high, semi pleci dar vreau sa mai stai.

Ramai si danseaza cu mine, pieptul meu nu pastreaza distanta” sunt doar o parte din versurile melodiei pe care cu siguranta foarte multa lume o va fredona in curand.

Sperand ca nici sotul Deliei si nici iubita lui Denis de la The Motans nu au facut o criza de gelozie dupa ce au vazut clipul asta trebuie mentionat ca la final intreaga scena de dragoste dintre ei doi ia o turnura tragica. Delia il injunghie pe partenerul ei de dans si il lasa intr-o balta de sange in timp ce ea se indeparteaza de el.

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă