Delia, iposataze intime alaturi de solistul de la „The Motans”! Aproape s-au sarutat in noul ei clip. Se vede clar ca intre ei e chimie VIDEO

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:43 Vedete

E unul dintre rarele momente cand Delia este atat de "intima" cu un alt barbat, chiar si intr-un videoclip regizat.

Delia, iposataze intime alaturi de solistul de la „The Motans”! Delia tocmai a lansat piesa „Ramai” alaturi de The Motans si este deja in top 3 trending pe Youtube. Clipul este de-a dreptul special. Piesele Deliei ajung in proportie de 100% hituri, iar acum tocmai a lansat o noua piesa pe care toata lumea deja a ascultat-o. „Ramai” este cea mai noua piesa a Deliei care este un featuring alaturi de The Motans.

Delia insa a lansat si un clip la fel de bun ca si piesa despre care toata lumea vorbeste. Pe tot parcursul melodiei, ea si Denis, solistul trupei The Motans sunt infatisati ca doi iubiti care au o relatie si danseaza singuri pe ringul de dans.

El este beat si tine in mana un pahar de bautura in timp ce ea se chinuie sa danseze cu el si sa-l priveasca in ochi de aproape. Miscarile lor de dans nu spun mare lucru, dar modul in care se privesc, cum se imbratiseaza si cum isi ating unul altuia fata s-ar putea sa fie semn de „chimie” intre ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă