Este oficial! S-a aflat unde va naste Meghan Markle. Va rupe patru decenii de traditie

Publicat: 31 Mar. 2019, 13:19 Vedete

Zvonurile conform carora Meghan nu va naste la maternitate Lindo Wing au fost alimentate in ultimele luni.

Viitoarea mama va rupe patru decenii de traditie regala, eliminand de pe lista spitalul unde Printesa Diana si Ducesa Kate au nascut.

Meghan si Printul Harry au decis ca primul lor copil sa nu se nasca la Lindo Wing of St Mary’s Hospital din Paddington. In schimb, cuplul a optat pentru o maternitate foarte aproape de casa lor din Windsor.

Este oficial! S-a aflat unde va naste Meghan Markle

Este oficial! S-a aflat unde va naste Meghan Markle

Pana acum s-a zvonit ca Meghan va alege o clinica americana, nedorind sa nasca la un spital din Anglia. La scurt timp dupa, a aparut un alt zvon un care se zicea ca a ales Spitalul Frimley Park, situat langa Frogmore House.

Kate si Printul William au pasit pe treptele spitalului Lindo imediat dupa nasterea celor trei copii regali, anul trecut prezenta lui Kate fiind imaculata la doar cateva ore dupa ce s-a nascut Printul Louis.

O sursa a spus pentru TheSun: „Copilul lui Meghan nu se va naste la Lindo. Motivul este simplu: Meghan nu vrea sa faca ceea ce a facut Kate pana acum. Harry si Meghan sunt constienti ca nasterea copilului lor este de interes public, insa bebelusul nu este un mostenitor direct al tronului asa ca vor ca nasterea sa fie cat mai privata.

Meghan este stresata in privinta complicatiilor care pot aparea, precum o cezariana de urgenta, si nu vrea sa fie expusa presiunii de a arata impecabil pe treptele spitalului la doar cateva ore dupa nastere.

Ca orice alta mama la prima ei nastere, este terifiata despre aceasta procedura. Pentru ca are 35 de ani, este considerata o mama ‘in varsta’, iar uneori varsta poate duce la complicatii.

Meghan vrea doar o nastere normala, naturala si sa-si creeze legatura cu copilul ei, fara sa fie stresata ca trebuie sa arate impecabil pentru niste poze”.

Nasteri regale la Spitalul Lindo Wing

Legatura dintre Spitalul Lindo Wing si Familia Regala dateaza din 1977.

Sotia lui Peter Phillips, fiul cel mare al Printesei Anne, a dat nasterea primului lor copil la Lindo, iar exemplul i l-a urmat fiica ei Zara, in 1981.

Printesa Diana i-a nascut tot acolo pe Printul William in 1982 si pe Printul Harry in 1984.

Kate i-a urmat exemplul in 2013, 2015 si 2018, atunci cand i-a nascut pe George, Charlotte si Louis.

Sexul bebelușului copilului lui Meghan Markle

Principalele case de pariuri din Marea Britanie au blocat, vineri, cotele privind sexul viitorului bebeluș regal, al prințului Harry și al ducesei Meghan de Sussex, după ce, într-o perioadă foarte scurtă de timp, foarte mulți jucători au mizat pe faptul că acesta va fi fetiță.

Nu numai fanii ducilor de Sussex așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă bebelușul va fi fetiță sau băiat, ci și membrii familiei regale.

Potrivit tradiției, însă, ducesa Meghan și prințul Harry vor afla acest lucru abia la naștere. „Nu știm dacă este băiețel sau fetiță, vrem să fie o surpriză”, a spus ducesa în timpul unui eveniment oficial.

Data nasterii copilului lui Meghan Markle

La aproape șase luni de la anunțul oficial privind sarcina ducesei Meghan, data nașterii nu este încă un lucru cunoscut. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Publicat: 31 Mar. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă