Barbatul care si-a inscenat ‘invierea’ a murit pe bune de data aceasta

Publicat: 10 apr. 2019, 11:59 Autor: Simona Life

Scene ireale in Zimbabwe, unde un barbat a incercat sa insele moartea insa a esuat lamentabil.

Barbatul care si-a inscenat ‘invierea’ a platit cu pretul vietii sale aceatsa gluma macabra. Un lucru este clar: nu poti insela moartea si nu poti precize cand aceasta va veni.

Un barbat din Zimbabwe a incercat sa-si insceneze ‘invierea’ dupa ce s-a zvonit ca a murit in Africa de Sud, potrivit surselor locale. Rudele lui Brighton Moyo care au vorbit cu presa locala au dezvaluit ca acesta a fost ingropat in decursul weekendului dupa ce a murit, acuzand dureri de stomac timp de trei zile.

Barbatul care si-a inscenat ‘invierea’ a murit pe bune

Barbatul care si-a inscenat 'invierea' a murit pe bune

Moyo a ajuns pe prima pagina a ziarelor in urma cu scurt timp dupa ce un clip video cu el fiind ‘inviat’ la biserica Alph lukau’s Alleluia Ministries International a fost publicat online.

„Pastore Alph, ceva se intampla afara. O familie este pe cale sa aduca un cadavru la Zimbabwe, insa acestia spun ca ceva straniu se intampla” a spus o femeie din multime, potrivit thecitizen.co.uk.

„In timp ce oamenii de la pompe funebre se idnreptau catre usa bisericii, vecinii au spus ca degetele de la mana trupului neinsufletit au inceput sa se miste” a mai adaugat aceasta.

Pastorul a iesit in curtea bisericii si a rugat oamenii sa ia siciriul din fata usii. In timpul dramaticei ‘invieri’, pastorul a rugat oamenii sa-si ridice mainile si sa se roage. „Ridica-te!” a spus acesta cadavrului, iar acesta l-a ‘ascultat’.

Dupa ceva timp a fost dus la spital, insa nu a putut fi ajutat fiindca nu avea documentele de identitate, asa ca a fost dus acasa, unde a murit la scurt timp.

Publicat: 10 apr. 2019, 11:59 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă