Actorul Alec Baldwin, arestat! Totul din cauza unui loc de parcare

Publicat: 05 Nov. 2018, 12:59 Vedete

Actorul american Alec Baldwin, arestat, vineri, la New York, fiind acuzat că a lovit un bărbat după ce acesta ar fi parcat pe locul său, relatează pagesix.com.

Actorul Alec Baldwin, arestat in urma unei altercatii din cauza unui loc de parcare. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie a declarat, vineri, pentru BBC că actorul a fost reţinut sub acuzaţia de atac.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, Baldwin a susţinut că un membru al familiei sale îi ţinea liber un loc de parcare, când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa. Respectivul bărbat a fost dus la un spital local pentru îngrijire medicală, după ce Baldwin l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

Actorul Alec Baldwin, arestat pentru vatamare corporala

Înainte de a fi eliberat, actorul a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală şi hărţuire.

Preşedintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a portretizat în emisiunea de comedie „Saturday Night Live”, a declarat că îi urează actorului „succes” când a aflat de arestarea sa.

Alec Baldwin, în vârstă de 60 de ani, este cel mai în vârstă din familia de actori şi primul care a devenit cunoscut publicului, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 05 Nov. 2018, 12:59 Vedete
Pe aceeași temă