Delia tocmai a lansat o piesa „delicioasa”! „Da-le acadele, pune zahar in eclere!” Piesa asta sigur va rupe topurile! Clipul e genial!

Publicat: 05 nov. 2018, 11:48 Autor: D. C. News 3

Delia tocmai a incercat un nou stil muzical care seamana foarte mult cu hip-hop-ul Rihannei si i-a iesit perfect.

Delia tocmai a lansat o piesa „delicioasa”! „Da-le acadele, pune zahar in eclere!” Delia se pregateste pentru concertele de la Sala Palatului sub numele de „Acadelia” si tocmai a lansat piesa „Acadele”.

Fiecare piesa a Deliei este o surpriza pentru fanii ei, iar de data asta Delia chiar s-a intrecut pe sine. Piesa „Acadele” este ceva complet nou pentru ea si nu face parte din stilul obisnuit al Deliei.

Desi este o melodie scurta al carui scop principal este doar sa te faca sa repeti refrenul ala demential cu „da-le acadele, da-le, da-le acadele”. Ca de obicei in versurile Deliei se pot gasi si o multime de subintelesuri cu diverse conotatii, dar toata lumea este fascinata de videoclipul in care Delia si dansatoarele ei ling frisca si acadele sau se ingroapa in dulciuri.

Delia tocmai a lansat o piesa „delicioasa”„Boicot, boicot, daca tii regim nu pot. Azi e ziua mea vreau tort. Daca inima le cere, da-le acadele, da-le acadele, da-le doar lapte si miere. Daca le face placere da-le acadele, pune zahar in eclere” sunt versurile cantate pe un ritm ce ne aduce aminte de Rihanna, Delia este pe cale sa mai dea o noua lovitura muzicala.

Cert este ca piesa asta are un mare potential de viralizare printre toate fetele care adora dulciurile desi de multe ori doar viseaza la ele.

„Si ne plac grasutele fara niciun fel de greata. Ne plac pofticioasele cu mare apetit de viata, ne plac fetele de zahar care nu depind d-un mahar. Ne plac curajoasele care ne rup boxele” sunt doar o alta serie de versuri din piesa. Asa ca nu va mai tinem in suspans si ii puteti da play chiar voi mai jos.

Publicat: 05 nov. 2018, 11:48 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă