Anamaria Prodan din nou in expansiune: „Sunt frumoasa si ingrozitor de desteapta si am si scoala!” De ce posteaza poze sexy pe Instagram la aproape 50 de ani?! VIDEO

Publicat: 05 Apr. 2019, 10:25 News 3

Are o gramada de bani, o familie frumoasa si recunoaste ca nu a fost niciodata in viata ei modesta.

Anamaria Prodan din nou in expansiune: „Sunt frumoasa si ingrozitor de desteapta” Impresara Anamaria Prodan a fost invitata la Dan Capatos in emisiune unde a vorbit asa cum era de asteptat despre ea si viata ei extraordinara.

Sotia lui Reghecampf iar a lasat modestia la intrare in platou si a inceput sa le vorbeasca oamenilor despre cat de bine se simte in pielea ei si cat de mult succes are. Dupa ce s-a laudat cu sutele de fotbalisti pe care ii impresariaza si care toti „o iubesc” a tinut totusi sa spuna si ca are niste contracte „groaznice” din care nimeni nu poate scapa. Opulenta si luxul su preferatele ei si nu se da in spate in a le arata tuturor celor care o urmaresc cat de bine traieste si ce viata buna are.

Anamaria Prodan si-a inceput in forta marturisirile: „Nu am fost niciodata modesta in viata asta. Sunt frumoasa, sunt ingrozitor de desteapta si hai sa-ti spun ceva… am scoala. Am o educatie. Am simtul penibilului atat de bine dezvoltat incat stiu cand sa ma opresc.”

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Apr. 2019, 10:25 News 3
Pe aceeași temă