Pastrama s-a pocait si el si renunta la tot pentru Brigitte: „Iti dau parola mea de Facebook, de Instagram si telefonul meu va sta la tine” VIDEO

Publicat: 05 Apr. 2019, 09:49 News 3

Relatia lor devine din ce in ce mai serioasa si chiar si in clipele grele cei doi par sa se comporte ca doi iubiti adevarati.

Pastrama s-a pocait si el pentru Brigitte: „Iti dau parola mea de Facebook” Brigitte si Pastrama par sa devina din ce in ce mai apropiati iar relatia lor nu mai e una bazata doar pe scenele de amor din pat.

Dupa ce a avut o saptamana foarte dificila in FERMA, Brigitte a simtit nevoia sa planga pe umarul lui Florin Pastrama iar el a fost acolo ca sa o ajute. Totusi ea fiind intr-o stare proasta incepuse sa se indoiasca si de el si de relatia lor, dar intr-un timp foarte scurt el a reusit sa o faca pe ea sa-si recapete increderea. Chiar mai mult, se pare ca si Florin Pastrama a inceput sa vorbeasca mai mult despre Dumnezeu si despre legatura cu divinitatea care il ajuta in relatia cu Brigitte.

„Oamenii sunt in stare de orice! Te distrug alti oameni.” au fost cuvintele cu care Brigitte a izbucnit in plans la FERMA in bratele lui Pastrama in timp ce erau doar ei doi la baie. „Florin ma linisteste si nu pot, chiar daca sunt pocaita si stiu ca domnul Isus este alaturi de mine tot timpul, eu nu pot daca nu am un umar pe care sa plang” a povestit ea la testimonial despre clipele grele prin care a trecut.

Dar apoi imediat cei doi indragostiti au inceput sa vorbeasca despre relatia lor. Pastrama ca de obicei abia astepta sa iasa din FERMA cu Brigitte si sa se afiseze impreuna: „Hai ca nu suntem rai Brigitte. Iti dai seama cum esti tu pe tocuri si cu o rochie d-aia, sa ies cu tine. O sa moara toti. O sa merg cu tine peste tot, o sa moara toata lumea. Pastrama cu Brigitte, ma imbrac frumos la costum.”

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Apr. 2019, 09:49 News 3
Pe aceeași temă