Iar a fost show incendiar in FERMA! Toate concurentele au participat la un concurs de Miss si proba costumului de baie a rupt audienta VIDEO

Publicat: 04 Apr. 2019, 17:55 News 3

Ipostaze incendiare cu Gianina Ilies, Ioana Filimon si Brigitte. Lipsite total de inhibitii au facut show in fata baietilor.

Show incendiar in FERMA! Toate concurentele au participat la un concurs de Miss! Daca v-ati plictisit de intrigile si probele din FERMA, nu-i nimic, pentru ca de data asta intre concurente a avut loc un concurs de Miss care a pus pe jar toti baietii.

Juriul format din baieti a notat toate aparitiile fiecareia dintre concurente iar la final castigatoarea a fost aleasa Otilia Bilionera. Prima proba a fost una casual in care fetele s-au imbracat normal, singura care a socat prin tinuta ei fiind Brigitte care l-a dat pe spate pe Florin Pastrama atunci cand in fata juratilor si-a lins degetele si i-a privit incitant in ochi pe toti.

Diana Belbita a fost cea care a dezamagit la proba asta si baietii au taxat-o pentru ca a venit imbracata cu o geaca de-a lui Kamara nelasand nimic la vedere.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Apr. 2019, 17:55 News 3
Pe aceeași temă