O bunica a devenit mama surogat la 61 de ani. Gestul l-a facut pentru fiul ei gay VIDEO

Publicat: 04 Apr. 2019, 15:16 Life

Un fotograf profesionist a fost folosit pentru a imortaliza acest moment unic.

Bunica care a jucat rolul de mama surogat pentru micuta Uma Louise Dougherty-Eledge s-a lasat fotografiata in acest moment intim, pentru ca era important pentru fiul ei si sotul acestuia.

„Sa fiu parte din aceasta incredibila calatorie a fost una dintre cele mai magnifice experiente traite vreodata de mine” a spus fotografa Ariel Panowicz pentru Yahoo.

O bunica a devenit mama surogat la 61 de ani

O bunica a devenit mama surogat la 61 de ani
FOTO: Supplied/Ariel Panowicz Creative

Uma Louise s-a nascut luni dimineata la Nebraska Medical Center din Omaha, fiind fiica lui Matthew Eledge si a lui Elliot Dougherty, recent casatoriti.

A fost conceputa prin fertilizarea in vitro, folosind sperma lui Eledge si ovule de la sora lui Dougherty, Lea Yribe. Iar mama lui Eledge, Cecile Reynek Eledge, in varsta de 61 de ani, a fost cea care a purtat sarcina si a dat nastere micutei Uma, ajutandus-i fiul si ginerele sa devina parinti pentru prima oara.

Momentul incredibil al nasterii a fost imortalizat de Panowicz, care a urmarit evolutia cuplului inca de la inceput. „Din momentul in care i-am intalnit pe Matt si Elliot pentru a face fotografiile de nunta, de maternitate iar apoi cele de la nastere, a fost incredibil sa le urmaresc povestea de dragoste si familia crescand.

Puterea pe care Cecile a aratat-o la 61 de ani atunci cand a nascut a fost intr-adevar ceva unic. A fost atat de calma, efectiv nu a schitat un sunet si a avut energia unui adevarate luptatoare” a spus fotografa Ariel Panowicz, potrivit sursei citate.

Publicat: 04 Apr. 2019, 15:16 Life
Pe aceeași temă