Doliu in fotbalul romanesc! Un mare portar roman si-a pierdut fiica

Publicat: 04 Apr. 2019, 11:31 News 3

Lumea fotbalul este in doliu dupa ce un mare fotbalist roman trece prin clipe de groaza.

Eugen Voda, fostul portar al celor de la ASA Targu Mures si Universitatea Craiova trece prin momente dramatice pentru ca fiica lui, Ioana Victoria, a decedat.

Fostul portar, care era stabilit din anul 2000 in Insulele Feroe, este daramat de tragedia care a lovit familia sa, pentru ca Ioana Victoria era unica lui fiica.

Doliu in fotbalul romanesc

Doliu in fotbalul romanesc
FOTO: Zi de ZI

Ioana Victoria avea doar 29 de ani insa a fost rapusa de o boala nemiloasa, o forma rara de cancer la umar, potrivit gsp.ro. Tanara lucra in administratie primariei orasului Copenhaga, insa nu era casatorita si nu avea nici copii.

„Fata a resimtit la inceput niște dureri, care apoi s-au acutizat si, la un control amanuntit, a venit diagnosticul dur. Asta se intampla prin toamna anului trecut” au spus prietenii lui Eugen Voda, potrivit Antena3.

Eugen Voda a fost un portar valoros al Romaniei, care a jucat pentru mai multe echipe din tara. Din 1983 – 1989 iar apoi din 1998 – 1999 a jucat pentru ASA Targu Mures, apoi a semnat contract cu Universitatea Craiova pentru perioada 1992-1998.

Chiar a reusit sa bifeze Cupa Romaniei din 1993, fiind cea mai importanta victorie pentru el. In ultimii opt ani din cariera a jucat la formatia feroeza Skala Ítróttarfelag.

Publicat: 04 Apr. 2019, 11:31 News 3
Pe aceeași temă