Ispita Bianca Pop, terorizata de iubitul ei! S-a saturat sa fie amanta si acum nu mai scapa de el

Publicat: 11 Jun. 2019, 10:33 News 3

Tanara care s-a facut remarcata in cadrul emisiunii Insula Iubirii, ca ispita, are probleme. Aceasta sustine ca s-a despartit de iubitul ei.

Ispita Bianca Pop e terorizata de iubitul ei. Bruneta sustine ca relatia cu Ciprian Pian scartaie. Aceasta a aflat ca barbatul este casatorit si nu mai vrea sa fie amanta lui. De cand a incheiat relatia cu el, Ciprian Pian o cauta intr-una.

Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, cei doi iubiti au avut mici neintelegeri zilele trecute. Cei doi s-ar fi certat rau si Bianca Pop a decis sa termine relatia cu Ciprian Pian. Decizia brunetei nu a fost pe placul barbatului care ar fi inceput sa o ‘terorizeze’.

Ispita Bianca Pop, terorizata de iubitul ei

Ispita Bianca Pop, terorizata de iubitul ei!
Ispita Bianca Pop, terorizata de iubitul ei!

Conform sursei citate, Ciprian Pian i-a pus gand rau brunetei. Acesta vrea sa se razbune pe Bianca Pop, amanta lui. Recent, tanara a trecut pe la cabinetul esteticianului unde si-a pus silicoane de 3.000 de euro si pe la dentist, unde si-a pus dinti de 15.000 de euro.

E cea mai bogata ispita de la Insula Iubirii! Bianca Pop: „Fara 1.000 de euro cash nu ies din casa, ma simt ca o boschetara!” VIDEO

  • ”Zilele trecute, Bianca și Ciprian s-au certat destul de tare. Ea a pus piciorul în prag pentru că a fost mințită și trădată. A pus capăt relației. A susținut că el e căsătorit și ea refuză să-i mai fie amantă”, a declarat o persoană din anturajul brunetei.

Bianca Pop este ispita de la Insula Iubirii care a devenit virala in Romania dupa ce a marturisit ca ea nu iese din casa fara 1.000 de euro deoarece se simte ‘ca o saraca’.

Bianca, ispita cu 1.000 de euro in geanta, o noua serie de arogante! Si-a pus sani de 3.500 de euro si dinti de 15.000 de euro!

Publicat: 11 Jun. 2019, 10:33 News 3
Pe aceeași temă