Comediantul Dave Evans a murit. A lasat in urma un val de tristete

Publicat: 11 Jun. 2019, 13:45 News 3
Comediantul Dave Evans a murit. A lasat in urma un val de tristete

Doliu in lumea comediei, dupa ce Dave Evans s-a stins din viata.

Comediantul Dave Evans a murit. Vestea a fost confirmata de prietenii acestuia. Tatal starului Lee Evans s-a stins din viata dupa o lunga cariera in comedie.

Se pare ca a decedat din cauza unor probleme de sanatate care nu-i dadeau pace de multi ani. Pete Matthews i-a platit tribut pe Facebook, spunand: „Iubeam sa vorbim despre afacere si a avut cele mai bune povesti, iar dublul act cu Shirley m-a incantat de fiecare data! … A fost un adevarat maestru” a spus acesta, potrivit Mirror.

Comediantul Dave Evans a murit

Si ventricolul SteveHewlett i-a platit tribut pe Twitter: „R.I.P. legendei Dave Evans”. Dave nu a mai putut sa faca spectacole in ultimii sapte ani din cauza unor probleme de sanatate.

Vestea mortii lui a cutremurat lumea comediei. Finalistul „Britain’ Got Talent”, Steve Hewlett, a platit un tribut emotionant pe Facebook, postand amintiri din vremea cand au petrecut timp impreuna.

La inceputurile sale, Dave Evans a inceput sa aiba spectacole in cluburile de noapte, dupa care a acceptat sa lucreze pe vase de croaziera, precum QE2. Acesta a reusit sa-i impresioneze pe Nat King Cole, Elvis Presley, Max Bygraves si chiar Tom Jones.

Ultimul spectacol l-a avut in anul 2012, in octombrie, intr-o piesa Max Bygraves in Re ~ Educating Archie la Teatrul Underground din Eastbourne, East Sussex.

In urma cu o luna, Dave a creat o pagina de Facebook pentru a strange fonduri pentru Fundatia Chron’s and Colitis. A reusit sa obtina 3,032 de lire din targetul de 3.954. Mai sunt doar doua zile pana la sfarsitul strangerii de fonduri.

Publicat: 11 Jun. 2019, 13:45 News 3
Pe aceeași temă