Tatăl Biancăi Comănici nu este de acord cu relația ei cu Livian! Ce a povestit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Publicat: 05 aug. 2020, 14:29 Autor: Andreea Voicu Vedete

Odată cu terminarea celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei, emisiunea fenomen de la Kanal D, concurenții s-au întors înapoi în România. Cei doi concurenți care au câștigat cel de-al doilea sezon sunt Bianca Comănici și Livian Pop.

Dar chiar dacă dragostea e mare și își doresc să aibă un drum comun, uneori intervin și probleme. Ca de exemplu, tatăl Biancăi Comănici, câștigătoarea celor două sezoane Puterea Dragostei, nu este de acord, încă, cu relația pe care o are cu Livian Pop. Mama fostei concurente a venit la București pentru a-l cunoaște pe viitorul posibil ginere, dar apoi Bianca a mers acasă, pentru a se întâlni cu familia, dar fără Livian.

”Ne înțelegem foarte bine și facem totul împreună. De altfel, nici nu avem timp să ne plictisim că ne ducem în atâtea locuri, avem atâtea întâlniri…E frumos, nu m-am așteptat ca totul să decurgă așa. Recunosc că am avut o teamă în ceea ce o privește pe Bianca. Eram curios să văd cum se comportă după doi ani de stat la Istanbul, dacă reacționează la ce spune lumea. Dar nu, ea este aceeași, m-a impresionat plăcut”, a spus Livian pentru Wowbiz.

Bianca Comănici: ”Mama l-a plăcut foarte mult pe Livian, i s-a părut încântător”

Mama Biancăi este încântată de relația fiicei sale cu Livian, iar revederea a fost de-a dreptul emoționantă.

”Mama l-a plăcut foarte mult pe Livian, i s-a părut încântător și s-a declarat așa de mulțumită de alegerea mea. L-a îndrăgit imediat, chiar dacă era emoționată. La fel eram și eu, am plâns așa de tare când am văzut-o, îmi tremurau și mâinile și picioarele. Îmi era atât de dor de ea. A fost întâlnirea vieții mele, sincer, bucuria revederii, nu o pot descrie în cuvinte niciodată. Ceva incredibil și puternic…”, spune Bianca.

Pe de altă parte, tatăl Biancăi nu este foarte fericit de relația pe care o are fiica lui cu Livian.

”După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”, a mai spus fosta concurentă.

Publicat: 05 aug. 2020, 14:29 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă