Cristian Comănici de la Puterea dragostei, apostrofat de o concurentă: „Nu înțeleg ce cauți la emisiunea asta, dacă ești așa de intelectual”

Publicat: 05 Aug. 2020, 13:26 Vedete

Cristian Comănici, fratele Biancăi, câştigătoarea din sezonul trecut al emisiunii Puterea dragostei, s-a înscris în sezonul 3 al şi este hotărât să iasă din umbra surorii sale și să își găsească jumătatea.

De când a păşit în casă, Cristian parcă are parte numai de certuri şi cuvinte urâte. Recent, concurentul a fost apostrofat de o colegă: „Eu nu înțeleg ce cauți la emisiunea asta dacă ești așa de intelectual? De ce nu te-ai dus la „Vreau să fiu milionar” atunci?”. „Îmi caut și eu una intelectuală aici” a răspuns fratele Biancăi.

În prezent, Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei” este în conflict cu cele două surori, Alexandra si Adriana, din cadrul competiției de la Kanal D. Cei trei își aduc reproșuri și jigniri grele, chiar de față cu ceilalți colegi.

Cine este Cristian Comanici

Cristian Comanici a venit la Puterea dragostei hotărât să își găsească jumătatea. Cristian este fratele Biancăi, câștigătoarea a două sezoane de Puterea dragostei. Față de primul sezon, în al doilea Bianca a reușit să își gaseaca jumătatea și a plecat acasă nu doar cu premiul în bani, ci și cu băiatul visurilor sale.

Cristian are o mașină de fițe, iar de ziua lui a fost în București, anul trecut. Acesta a postat atunci câteva imagini cu mașina pe care o conduce. Deși nu se aseamănă foarte mult, cei doi au totuși trăsături comune, iar Cristian va avea cu siguranță succes la fete pentru că este un tânăr cu multă atitudine.

Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci. A activat în mai multe domenii, printre care construcții, informatică, iar ultima ocupație a fost tester de jocuri. Își dorește să-și găsească perechea potrivită. Este pasionat de lectură, documentare istorice și jocuri video.

Publicat: 05 Aug. 2020, 13:26 Vedete
Pe aceeași temă