Livian Pop se întoarce la Puterea Dragostei! Ce spune tatăl lui, Nelson Mondialu: ”Lobo nu se întoarce pentru bani”

Publicat: 06 Aug. 2020, 14:19 Vedete

Livian Pop și Bianca Comănici sunt concurenții care au câștigat cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, emisiune difuzată la Kanal D. Dar tatăl fostului concurent a făcut un anunț neașteptat!

În ultimul vlog al lui Nelson Mondialu, postat chiar astăzi, tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei susține că fiul lui, Livian, s-ar întoarce înapoi în emisiune pentru a-și găsi iubirea. Cum bărbatul nu are o relație foarte bună cu Bianca Comănici, își dorește ca băiatul lui să își găsească o prietenă așa cum îi place.

”Lobo pleacă în sezonul 3. Nu pleacă cu Bobocioaia (nr. Bianca Comănici), pentru că are interdicție pe Turcia. Are interdicție pe Turcia, știți cum stă treaba, nu are rost ca să ne zăpăcim. Pleacă în sezonul 3. Dar până să plece, mai durează încă vreo trei săptămâni – cinci săptămâni, pentru că nu că ar fi pus ochii pe vreo gagică, ci vrea să își găsească iubirea. De când a venit acasă, doar ascultă piese cu ”ai ochii de migdală„, ”inima ta mă rănește”, sunt o groază de piese care…o să fie Top Secret! Nu dau numele la restul…dar să știți că Lobo nu se întoarce pentru bani”, a spus tatăl lui Livian.

De asemenea, tatăl lui Livian, Nelson, a mărturisit că nu se întoarce acum, la început, ci trebuie să mai aștepte o lună, pentru că are niște proiecte în desfășurare cu o firmă importantă de vestimentație.

”El vrea, într-adevăr, să își găsească iubirea în emisiune. Acum el are niște planuri cu Bobo, ei trebuie să prezinte niște firme de haine. (…) O să aibă de lucru până în septembrie spre final”, a spus Nelson Mondialu pe vlog.

Tatăl Biancăi Comănici nu este de acord cu relația ei cu Livian

Tatăl Biancăi nu este foarte fericit de relația pe care o are fiica lui cu Livian.

”După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”, a  spus fosta concurentă.

Publicat: 06 Aug. 2020, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă