Puterea Dragostei. Simona a fost asteptata de Bianca cu un cutit

Publicat: 26 Mar. 2019, 16:47 News 3

Clipe tensionate in show-ul "Puterea Dragostei", transmis de Kanal D.

Puterea Dragostei. Spiritele s-au aprins intre concurentele din show, iar concurentii au inceput sa discute despre care fetele favorite.

„Pai intre Roxana, Simona si Deea, care are mai multe voturi va fi favorita…Mama ce tare o sa fie, eu zic ca Simona…Dar la noi, ce naspa, iti dai seama ca cei trei favoriti de saptamana trecuta sunt si saptamana asta, tot noi, adica eu, Hamude si Adrian”.

Puterea Dragostei. Simona a fost asteptata de Bianca cu un cutit

Puterea Dragostei. Simona a fost asteptata de Bianca cu un cutit

In tabara fetelor se discuta intens despre felul in care sunt tratate fetele: „Eu daca as fi facut asta si daca as fi fost scuipata si batuta, bataia de joc a unui baiat, mai bine plecam acasa decat sa stau aici. Eu sunt injosita si ma vad oamenii de acasa cum am fost ultima proasta” a spus una dintre concurente.

Fetele vorbesc si de strategii, pentru a evita eliminarea. Fiecare dintre ele crede va fi urmatoarea eliminata, si discuta intens despre care cred ca va pleca din competitie.

Atmosfera din casa nu mai este la fel, iar fetele au sesizat acest lucru, pentru ca s-au facut doua tabere. „Ce-o sa facem acum, o sa stam separati?”

Simona a venit cu o oferta de pace si a adus un tort baietilor, pentru ca a fost ziua ei si a vrut sa-i indulceasca. Toti baietii au venit s-o pupe si s-o imbratiseze, iar asta a nemultumit tabara fetelor.

Imediat dupa aceasta scena, Bianca, vazand gestul Simonei s-a ridicat de pe canapea, avand un cutit de bucatarie in mana, fetele fiind consternate de reactia ei. Declaratii de amor incredibile. Cine ii face ochi dulci lui Andy

Puterea dragostei. Roxana si Alexandros, sarut pasional in Camera Rosie

Dupa ce a avut o relatie de 3 luni cu Andy, Roxana s-a despartit de el. De vina ar fi crizele de gelozie dese dintre cei doi. In plus, la un moment dat, Alexandros a fost adus in casa Puterea Dragostei.

Acolo s-a sarutat cu Roxana, in Camera Rosie. Incidentul a ajuns si la urechile lui Andy care a decis sa se desparta de tanara. Cu toate ca se specula ca Alexandros e indragostit lulea de Roxana, el are o iubita. Si se pare ca nu vrea sa renunte la ea pentru Roxana.

Publicat: 26 Mar. 2019, 16:47 News 3
Pe aceeași temă