O gravida a nascut singura in cada si a transmis totul live! Nasterea a fost una record, de doar 35 de minute! Imagini VIDEO care va pot afecta emotional!

Publicat: 30 Mar. 2019, 17:26 Viral

Tanara era deja mamica a trei copii, cand se pregatea sa-l aduca pe lume pe al patrulea membru al familiei sale.

Aceasta a nascut fara sa fie ajutata in vreun fel, de catre familie.

Kara Baker a nascut singura in cada, iar motivul pentru care a vrut sa apeleze la o asemenea metoda, in locul maternitatii este neasteptat. Femeia de 28 de ani a nascut cu cateva zile in urma si momentul a fost transmis live, in mediul online.

Imaginile i-au socat pe multi dintre internauti, pentru ca nu e tocmai o priveliste comuna. Pe cand altii au apreciat ca tanara si-a impartasit experienta in acest mod neobisnuit. Kara a marturisit ca a avut parte de o perioada traumatizanta cand a adus pe lume primul ei copil. Asa ca, la sarcina cu numarul patru, ea a nascut singura in cada, fara interventia vreunui cadru medical.

Insa, in incaperea in care s-a desfasurat momentul unic au fost prezenti cei din familia femeii. Apropiatii s-au asigurat ca tanara are totul la indemana. Aceasta a nascut si intr-un timp record, pentru ca in doar 35 de minute, bebelusul venise deja pe lume.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Mar. 2019, 17:26 Viral
Pe aceeași temă