Brigitte Nastase, exclusa din randul penticostalilor. Asta ar putea pati din cauza ca si-a inselat partenerul

Publicat: 27 mart. 2019, 11:47 Autor: Simona Vedete

Distractia lui Brigitte de la Ferma o poate costa scump, vedeta nefiind la primul adulter.

In mai putin de doua saptamani de cand a aparut la show-ul Ferma, Brigitte a calcat stramb si a intretinut relatii intime cu Florin Pastrama.

Insa acest lucru pare sa nu-i surprinda pe apropiatii ei, pentru ca si pe vremea cand era sotia lui ilie Nastase bruneta a calcat stramb. Iar faptul ca acum e logodita cu Cornel Oana pare sa nu reprezinte o piedica pentru Brigitte.

Brigitte Nastase, exclusa din randul penticostalilor

Brigitte Nastase, exclusa din randul penticostalilor

Insa Brigitte ar putea sa fie sanctionata chiar de religia sa, chiar daca aceasta sustine ca se ghideaza dupa regulile acesteia si nu lasa din mana Biblia penticostala.

Religia la care bruneta a aderat interzice cu desavarsire concubinajul, iar in urma cu scurt timp, inainte de a ajunge la Ferma, Brigitte si Cornel au facut o ceremonie religioasa. Insa juramintele nu mai au nicio valoare pentru Brigitte pentru ca atractia pentru Florin Pastrama a rupt orice bariera.

Toate aceste lucruri o pot exlude pe Brigitte din biserica penticostala, ceea ce era sa se intample si pe vremea cand era casatorita cu Ilie Nastase, insa a scapat ca prin urechile acului. Se pare ca nu este cazul si acum, potrivit Libertatea.

Brigitte Nastase, parasita de iubit

Corneliu Oana, in varsta de 34 de ani, este furios pe logodnica sa, Brigitte Nastase, in varsta de 42 de ani, ai s spus ca este „scarbit” de ce a vazut, potrivit Click!. Sansele ca cei doi sa se desparta sunt extrem de mari.

Brigitte a facut sex cu Pastrama la Ferma

  • Dupa ce zile intregi Florin Pastrama s-a rugat de Brigitte sa cedeze si sa se combine cu el, se pare ca intr-un final eforturile lui au dat roade. Desi Brigitte avea iubit acasa si a sustinut in nenumarate randuri ca nu vrea sa se combine cu Florin Pastrama se pare ca pana la urma a cedat.
  • Nu doar ca a cedat, dar ce doi au renuntat la orice urma de inhibitie si rusine si si-au facut de cap in toate felurile pe sub patura. S-au culcat impreuna si s-au sarutat toata noaptea. Chiar si ziua in amiaza-mare cei doi se sarutau in fata celorlalti concurenti.

Pastrama a cerut-o in casatorie pe Brigitte

  • Florin Pastrama vrea sa se casatoreasca cu Brigitte dupa ce iese din FERMA si se pare ca ea ar fi indragostita pana peste cap de el si ar fi gata sa faca pasul cel mare.
  • Se pare ca lucrurile intre ea si Pastrama sunt cat se poate de serioase si cei doi au planuri mari impreuna. Trebuie spus inca de la inceput ca declaratiile despre relatia celor doi sunt facute de o sursa pentru wowbiz.ro, site afiliat televiziunii Kanal D, post concurent Pro TV.
Publicat: 27 mart. 2019, 11:47 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă