E cel mai tare politist din Bucuresti! Danseaza pe motocicleta la semafor iar cand pleaca se ridica in picioare si continua miscarile de dans VIDEO

Publicat: 27 Mar. 2019, 10:15 Life

Viralul saptamanii vine de la Politia Romana, unde un agent pe motocicleta a reusit sa stranga enorm de multe reactii pozitive.

E cel mai tare politist din Bucuresti! Danseaza pe motocicleta la semafor! Cel mai fericit politist din Bucuresti a fost filmat ieri de catre un sofer in trafic iar imaginile cu el au devenit virale.

Nu se intampla prea des ca cei care trebuie sa-ti inspire „siguranta si ordine” sa-si arate si ei latura umana chiar in timpul programului. Acest sofer pe motocicleta din Bucuresti insa s-a lasat luat de val in timp ce astepta la semafor si asculta muzica in casti. Nu doar ca a inceput sa danseze cand astepta la semafor, dar ritmurile piesei l-au facut sa danseze cu toata motocicleta si dupa ce a plecat.

E cel mai tare politist din Bucuresti

Politistul nostru dansator facea „valuri” cu motocicleta mergand destul de incet, iar apogeul a fost cand s-a ridicat in picioare si a inceput sa dea din fund pe melodie. Zeci de mii de oameni au vazut imaginile pe Facebook si majoritatea reactiilor sunt pozitive, soferii din Bucuresti intelegandu-l pe politist ca din cauza traficului ajunge sa-si exerseze talentul de dansator.

Filmuletul s-a raspandit rapid pe Facebook si oamenii si-au dat seama ca imaginile au fost filmate chiar ieri in zona Bulevardul Unirii din Bucuresti si ca politistul nostru era atat de vesel dupa ce probabil tocmai isi terminase tura. Comentariile de la filmulet sunt de-a dreptul dementiale:

„Eu am voie sa fac asa pe motocicleta in timp ce conduc?” / „Cineva a fost promovat sau o marire de salariu” / „Momentul ala cand primesti ceva mai mult acasa de la sotie” / „A fumat omu” / „Vara is loading”. Imaginile le puteti urmari mai jos si daca va plac le puteti distribui.

 

Publicat: 27 Mar. 2019, 10:15 Life
Pe aceeași temă