BOMBA! Pastrama a cerut-o in casatorie pe Brigitte si vrea sa se insoare cu ea! Detalii uluitoare despre ce nu s-a vazut la televizor de la FERMA!

Publicat: 27 mart. 2019, 09:02 Autor: D. C. News 3

Florin Pastrama vrea sa se casatoreasca cu Brigitte dupa ce iese din FERMA si se pare ca ea ar fi indragostita pana peste cap de el si ar fi gata sa faca pasul cel mare.

Pastrama a cerut-o in casatorie pe Brigitte si vrea sa se insoare cu ea! Dupa ce toata lumea a crezut ca relatia dintre Pastrama si Brigitte e doar de show si pentru audienta se pare ca detaliile care ies acum la iveala schimba datele problemei.

Din cate se pare o sursa a wowbiz.ro aflat in echipa de productie a emisiunii ar fi vazut si aflat lucruri absolut incredibile. Desi stim deja ca Brigitte a iesit din FERMA pentru ca paparazzi Cancan.ro au fotografiat-o prin oras, se pare ca au ramas in urma ei o multime de mistere care cel mai probabil vor exploda dupa ce emisiunea se va termina.

Se pare ca lucrurile intre ea si Pastrama sunt cat se poate de serioase si cei doi au planuri mari impreuna. Trebuie spus inca de la inceput ca declaratiile despre relatia celor doi sunt facute de o sursa pentru wowbiz.ro, site afiliat televiziunii Kanal D, post concurent Pro TV.

”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune.

E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…”, ar fi declarat cineva apropiat emisiunii sau chiar unul dintre concurentii din concurs.

Pastrama a cerut-o in casatorie pe Brigitte si vrea sa se insoare cu ea!

Adevarata bomba abia acum vine cand aflam ca e posibil ca lucrurile sa fie cat se poate de serioasa: ”Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta.

El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte”

Trebuie spus ca Pro TV nu a difuzat toate imaginile in care Flori Pastrama si Brigitte sunt intimi impreuna pentru ca emisiunea nu este doar despre ei, dar cu siguranta ceea ce au vazut telespectatorii din relatia lor este doar o parte din tot ceea ce s-a intamplat in FERMA.

Totusi imaginile difuzate de Pro Tv au fost suficiente pentru ca logodnicul lui Brigitte, Cornel sa vrea sa renunte la logodna si sa uite de ea, declarand pentru click.ro: „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”

Publicat: 27 mart. 2019, 09:02 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă