Incredibil! O caprioara de 5.000 de euro a fost ucisa ilegal in judetul Alba chiar de padurarul si paznicul padurii!

Publicat: 27 Mar. 2019, 09:25 News 2
Incredibil! O caprioara de 5.000 de euro a fost ucisa ilegal in judetul Alba chiar de padurarul si paznicul padurii!

Cei care trebuiau sa pazeasca padurea si animalele ei au ucis cu sange rece un caprior pe care cel mai probabil intentionau sa-l vanda pe piata neagra.

O caprioara de 5.000 de euro a fost ucisa ilegal in judetul Alba chiar de padurar! Un nou caz de braconaj ajunge in atentia opinie publice dupa ce in judetul Alba, comuna Pianu, doi barbati au fost retinuti pentru uciderea ilegala a unui caprior.

În seara zilei de 25 martie, în jurul orei 19.15, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au depistat, pe raza comunei Pianu, un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Pianu, în interiorul căruia a fost găsit un căprior împuşcat precum şi o armă de vânătoare şi 38 de cartuşe.

O caprioara de 5.000 de euro a fost ucisa ilegal

Cei doi barbati au fost retinuti si dupa cercetari s-a aflat faptul ca erau un pădurar şi un paznic de vânătoare de 34 şi 50 de ani, din comuna Pianu, judeţul Alba. Cei doi sunt acuzati acum ca ar fi participat la o vanatoare fara sa detina autorizatie, in afara perioadei legale de vanatoare si folosind dispozitive de iluminare, lucru de asemenea ilegal.

Valorea estimata a capriorului impuscat de cei doi si transportat in camioneta este de aproximativ 5.000 de euro. Poliţiştii le-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept. De asemenea pe langa tot cele de mai sus cei doi vor ramane automat si fara masina si arme ce vor fi confiscate conformitate cu legile braconajului.

Publicat: 27 Mar. 2019, 09:25 News 2
Pe aceeași temă