Cat de scarbos! Iata ce a fost fortat sa vomite acest piton urias imediat dupa ce s-a hranit VIDEO

Publicat: 07 mart. 2018, 21:15 Autor: madalina m. Life

Un piton urias a fost surprins la cateva minute dupa ce se hranise.

Pitonul Burmese din imagini a reusit sa ii socheze pe oameni, dupa ce a fost observat cand incerca sa isi inghita cu totul prada destul de consistenta. Totusi, sarpele s-a straduit cateva secunde sa isi consume victima, insa fara succes.

Totodata, acel piton a fost ajutat de catre un barbat sa elimine vietuitoarea ramasa fara suflare, iar rapid a fost si filmat. Imaginile au ajuns ulterior pe retelele sociale, internautii find socati de cele vazute.

In imagini, acel piton Burmese, o rasa cunoscuta pentru felul in care isi ucide si devoreaza prada, aproape instant, a fost gasit de catre un barbat. Momentul s-a petrecut in Florida, Statele Unite ale Americii si barbatul care a asistat sarpele a fost si el socat initial.

Asta deoarece reptila uriasa nu se mai putea misca si ramasese cu falcile blocate in jurul prazii sale, o caprioara care nu se mai misca. Mai mult, animalul era unul destul de mare, insa sarpele nu aproximase acest lucru cand a atacat.

De asemenea, intr-un timp scurt barbatul a inceput sa maseze acel piton si sa il ajute sa vomite caprioara pe care voia sa o manance cu totul, dar esuase la jumatatea drumului.

Expertii au fost de parere ca pitonii actioneaza de cele mai multe ori in acest mod, fara sa „calculeze” cat de mare e prada omorata, pe care incearca mai apoi sa o devoreze.

In clipa in care a fost gasit, acel piton nu reusise sa faca fata de unul singur in procesul de granire, tocmai de aceea reptila gasita in padurea Collier-Seminole State Forest, din Florida, a fost mutata intr-un spatiu deschis, iar mai apoi fortata sa vomite.

Cand a vazut ce voia sa inghita acel piton, barbatul care a realizat imaginile a ramas fara cuvinte. Asta mai ales pentru ca acea caprioara era aproape intacta in momentul in care a fost scoasa din burta reptilei.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 07 mart. 2018, 21:15 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă