Se juca in gradina casei cand a dat peste un sarpe veninos. Crezand ca e o jucarie, l-a luat si l-a bagat in gura! Ce a patit copilul la cateva minute e desprins din filme

Publicat: 18 Feb. 2018, 16:25 News 3

Caz incredibil! Un baietel de doar 1 an jumatate a muscat un sarpe veninos, din greseala, dar a reusit sa supravietuiasca miraculos. Din pacate, sarpele a murit din cauza ranilor.

Incidentul s-a petrecut in gradina unei familii din Brazilia. Micutul Lorenzo se juca din gradina casei. N-a observat sarpele care s-a strecurat prin iarba, pana la piciorusele lui.

Dupa ce a facut cativa pasi inapoi, a vazut sarpele veninos si a reactionat intr-un mod incredibil.  L-a luat si l-a muscat. In apararea lui a sarit si cainele familiei, care a tabarat pe sarpe.Cand mama lui s-a dus sa vada ce face, a avut un soc.

L-a gasit cu sarpele, din specia Jararaca, in gura! Speriata, a inceput sa tipe crezand ca sarpele veninos i-a muscat copilul. Insa realitatea era alta. Dupa ce i-a scos sarpele copilului din gura, a constatat ca baiatul era cel care il muscase pe sarpe, si nu sarpele pe el. De altfel, sarpele a murit din cauza ranilor provocate de muscatura micutului.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Feb. 2018, 16:25 News 3
Pe aceeași temă