S-a indragostit de o fantoma si a ramas insarcinata! Pana si ginecologul femeii s-a speriat cand a consultat-o. E hilar cum a intretinut relatii intime

Publicat: 18 Feb. 2018, 13:37 News 3

O femeie in varsta de 45 de ani din Irlanda de Nord a reusit sa uimeasca o lume intreaga, dupa ce a aparut la tv si si-a spus povestea. Femeia sustine ca este indragostita de spiritul unui pirat.

Amuzant este faptul ca fantoma piratului care a trait in secolul 18 seamana foarte bine cu actorul Johnny Deep, in rolul lui Jack Sparrow din Piratii din Caraibe. Mai mult de atat, cei doi s-au ”casatorit”.

Amanda Teague a mers în largul oceanului pentru a se căsători cu alesul inimii ei și chiar a luat cu ea un medium, ca să se asigura că piratul poate spune ”da!” în timpul ceremoniei. Interesant este faptul cum intretin relatii sexuale.

”Exista multe persoane care nu cunosc faptul ca exista relatii amoroase cu spirite, iar eu vreau sa transmit acest mesaj. Intr-o zi mi-a spus ca si-ar dori sa fim impreuna pe viata, doar ca nu mai auzise pana atunci de atractii si relatii intre fantome si persoane umane”, a dezvaluit Amanda Teague.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Feb. 2018, 13:37 News 3
Pe aceeași temă