Cum putea fi prins mai devreme politistul-pedofil! Cine sunt persoanele care l-au acoperit pe Eugen Stan, inca de la primele agresiuni

Publicat: 18 Feb. 2018, 14:36 Life

Noi detalii socante continua sa iasa la iveala in cazul politistului acuzat de agresiuni sexuale asupra minorilor! Eugen Stan putea fi prins mai devreme daca prima ancheta in cazul sau era facuta corect.

Cel mai recent raport despre Eugen Stan a scos la lumina un adevar crunt. 18 comisari sefi l-au protejat pe acesta.

Cazul politistului suspect de pedofilie scoate la iveala probleme de comunicare si erori profesionale din partea celor care ar fi trebuit sa protejeze victimele si nu agresorul. Raportul scoate la iveala faptul ca a existat.

„O anumita reticenta initiala din partea tuturor ofiterilor cu functii de comanda din cadrul subunitatii de politie, cu privire la caracterul si gravitatea faptei sesizate, avand in vedere ca abia dupa aproximativ 2 ore de la constatare (dupa vizualizarea primelor imagini), au fost dispuse masurile adecvate pentru strangerea materialului probator si identificarea autorului”.

”El trebuia sa fie recunoscut mult mai repede. Colegii politistului trebuiau sa il identitifice rapid, spune raportul ale carui concluzii dau de gandit: Eugen Stan  n-a fost amprentat si fotografiat, iar datele nu au fost introduse in sistemele informatice. In plus, in cazul agresiunii din lift,  asupra celor doi minori,  apar alte nereguli grave”, a declarat Iulian Surugiu, presedinte SNAP.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Feb. 2018, 14:36 Life
Pe aceeași temă