Imagini explicite! Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA! S-au culcat impreuna iar „tiganul” a sarutat-o toata noaptea si a atins-o peste tot!

Publicat: 22 Mar. 2019, 12:04 News 3

Florin Pastrama si Brigitte s-au combinat in sfarsit in FERMA si camere de luat vederi i-au surprins in cele mai intime ipostaze.

Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA! S-au culcat impreuna! Nu a trecut mult si s-a ajuns si aici. Brigitte s-a combinat cu Florin Pastrama si si-au facut de cap in vazul tuturor concurentilor.

Dupa ce zile intregi Florin Pastrama s-a rugat de Brigitte sa cedeze si sa se combine cu el, se pare ca intr-un final eforturile lui au dat roade. Desi Brigitte avea iubit acasa si a sustinut in nenumarate randuri ca nu vrea sa se combine cu Florin Pastrama se pare ca pana la urma a cedat.

Nu doar ca a cedat, dar ce doi au renuntat la orice urma de inhibitie si rusine si si-au facut de cap in toate felurile pe sub patura. S-au culcat impreuna si s-au sarutat toata noaptea. Chiar si ziua in amiaza-mare cei doi se sarutau in fata celorlalti concurenti.

Imagini explicite! Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA

Imagini explicite! Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA!

Imagini explicite! Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA!

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Mar. 2019, 12:04 News 3
Pe aceeași temă