Florian Walter a murit. Omul de afaceri era internat la Spitalul Floreasca de joi

Publicat: 20 May. 2019, 14:03 News 3

Vesti proaste vin din partea Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde este internat si cantaretul Mihai Constantinescu, de o saptamana.

Florian Walter a murit. Omul de afaceri era internat la Spitalul Floreasca de joi, dupa ce a suferit un atac cerebral. Din pacate, omul de afaceri s-a stins din viata duminica seara. Florian Walter este fostul finanţator al echipelor Dinamo, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti.

Acesta a fost operat de urgenţă şi se afla la terapie intensivă, în comă, ținut în viață de aparate. Florian Walter a mai fost operat in urma cu aproape 9 ani, in 2010. Omul de afaceri in varsta de 56 de ani a avut probleme cardiace. In octombrie 2015, acesta a suferit un preinfarct.

Florian Walter a murit duminica, 19 mai

Joi, Florian Walter a fost internat, inițial, la Spitalul Universitar de Urgență din București, însă a fost transferat ulterior la Spitalul Floreasca. Pe langa problemele de sanatate, Florian Walter a mai avut probleme si cu legea.

Fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul Florian Walter, în vârstă de 56 de ani, a fost menționat într-un dosar de-al fostei procuroare DNA Mihaiela Moraru-Iorga, care l-ar fi favorizat.

De altfel, el a fost audiat și în dosarul Polaris, al lui Radu Mazăre și Sorin Strutinsky.

Publicat: 20 May. 2019, 14:03 News 3
Pe aceeași temă