Ce a declarat Antonio Banderas la doi ani dupa infarct. A luat prin surprindere pe toata lumea

Publicat: 20 May. 2019, 15:37 Vedete

Se pare ca infarctul pe care l-a suferit in urma cu doi ani de zile i-a schimbat complet viata, intr-un mod neasteptat.

Ce a declarat Antonio Banderas la doi ani dupa infarct. Antonio Banderas a fost prezent la Cannes, unde a oferit un interviu emotionant, povestind cum infarctul suferit l-a motivat sa se preocupe mai mult de sanatatea sa, dar sa se si reinventeze ca actor.

„A fost o recomandare foarte bună pentru viaţa mea…Nu mai fumez, fac mai multă mişcare ca niciodată. Gândesc mai limpede şi, într-un fel, m-am reinventat” a spus Antonio Banderas, potrivit Libertatea.

Ce a declarat Antonio Banderas la doi ani dupa infarct

Ce a declarat Antonio Banderas la doi ani dupa infarct

In curand o sa-l putem vedea in noul serial de televiziune numit „Genius”, in rolul pictorului Pablo Picasso. Aceste este extrem de cunoscut pentru rolurile din „The Mask of Zorro” si „Evita”.

Actorul se simte foarte bine si simte ca a primit a doua sansa la viata, dupa ce aproape si-a vazut moartea cu ochii. Starea lui de spirit este foarte buna iar asta se vede pe chipul lui.

„Mă gândesc foarte mult la cariera mea actoricească. Mă simt foarte proaspăt şi foarte nou” a mai adaugat acesta pentru Agerpres, potrivit Libertatea.

Antonio Banderas este extrem de entuziasmat pentru ca pelicula „Dolor y gloria”, produsa de Almodovar, se lupta pentru cel mai important trofeu al festivalului, si anume Palme d’Or. Antonio Banderas si frumoasa Penelope Cruz sunt actorii principali ai acestei pelicule.

Actorul chiar s-a emotionat teribil in momentul proiectiei de vineri a filmului si avea lacrimi in ochi in momentul in care a participat la conferinta de presa.

Publicat: 20 May. 2019, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă