Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a făcut mărturisiri șocante: ”M-a pus să fac avort”

Publicat: 14 Aug. 2020, 12:34 Vedete

Cristina C., fosta iubită a regretatului actor Costin Mărculescu, a făcut mărturisiri șocante. Aceasta a susținut că nu l-a putut ierta pe bărbat, după ce i-a cerut să facă avort.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a rupt tăcerea și a spus care a fost motivul principal pentru care a rupt relația pe care o avea cu el. Cristina a mărturisit că în urmă cu doi ani era gravidă în două luni, iar actorul i-a cerut să facă avort. De atunci, aceasta nu l-a mai iertat.

”Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a dezvăluit Cristina Canela pentru click.ro.

”La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am rămas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mai spus fosta iubită a lui Costin.

Cum a fost găsit actorul Costin Mărculescu

Actorul din ”Liceenii” a fost înmormântat sâmbătă, în data de 13 iunie, la cimitirul ”Reînvierea”. Actorul nu mai fusese văzut la locuință de 3-4 zile și nici nu a răspuns la ușă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe apartamente. Costin Mărculescu a fost găsit de către ambulanțieri în cadă, în stare avansată de putrefacție. Raportul medicilor legiști arată că el a făcut infarct. Specialiștii au dezvăluit totodată faptul că au găsit urme de violență în zona capului din momentul în care actorul a căzut din picioare.

Publicat: 14 Aug. 2020, 12:34 Vedete
Pe aceeași temă