Costin Mărculescu, condus pe ultimul drum! Oana Roman, Mara Bănică şi Pepe, distruşi de durere

Publicat: 13 Jun. 2020, 13:22 Vedete

Actorul Costin Mărculescu s-a stins din viață. Actorul din Liceenii nu mai fusese văzut de câteva zile, iar în cele din urmă a fost găsit decedat în locuinţa sa.

Astăzi, Costin Mărculescu este condus pe ultimul drum de zeci de prieteni și apropiați. Oana Roman, Mara Bănică, Pepe sunt printre cei care sunt alături pe ultimul drum de prietenul lor. Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe cel Nou”, acolo unde se ţine şi slujba de înmormântare.
Mai multe imagini de la slujba de înmormântare puteţi vedea pe Cancan.ro.

În noiembrie 2018, Costin Mărculescu a vorbit despre moartea sa. Actorul trăia de câţiva ani cu o durere în suflet.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

Cel mai mare regret al lui Costin Mărculescu

Artistul susținea în urmă cu un an de zile faptul că regretul său cel mai mare este că, ajuns la vârsta de 51 de ani, nu are copii.

”Unul dintre marile mele regrete este că nu am avut copii, că nu am copii, că puteam să am copil de 25-30 de ani, care să fie acum mare, să se bucure de mine, cu mine și cu realizările mele și să fie prietenii mei. Bine, nu sunt oricum ultimul caz, că Charlie Chaplin a făcut copil la 70 de ani”, mărturisea Costin Mărculescu în iulie 2019.

”N-am reușit să am familie și copil pentru că am zburat din floare în floare și am fost așa, între ghilimele, golănaș. Îl am pe Maxi (n.r. cățelușul)”, a mai spus el.

Costin Mărculescu a murit

Actorul nu mai fusese văzut la locuință de 3-4 zile și nici nu a răspuns la ușă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe apartamente.

Costin Mărculescu a fost găsit de către ambulanțieri în cadă, în stare avansată de putrefacție. Cei de la Institutul de Medicina Legala urmează să sosească la locuința acestuia pentru a stabili cauzele decesului. Anunțul a fost făcut în direct, de Dan Capatos.

Sursa Foto: Cancan

Publicat: 13 Jun. 2020, 13:22 Vedete
Pe aceeași temă