Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Costin Mărculescu

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:17 Vedete
Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Costin Mărculescu

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România, dar și din America. Carmen Harra a vorbit despre încheierea pandemiei de coronavirus și mai ales despre urmările acestui virus care a lovit întreaga lume de câteva luni.

Potrivit celebrei prezicătoare, tot pe seama pandemiei poate fi pusă și moartea lui Costin Mărculescu, actorul găsit mort în casă la trei zile după ce a făcut infarct.

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a mărturisit Carmen Harra în interviul pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Câți bani cere Carmen Harra pe o ședință

Carmen Harra și-a făcut deja un renume mondial în domeniul clarviziunii. În România, aceasta a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

În anul 2003 a publicat prima sa carte, ”Everyday Karma”. Aceasta s-a dovedit a fi un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi. Ușor, ușor, Carmen Harra a început să devină cunoscută și pentru calitățile sale în a prezice viitorul. În SUA, unde locuiește aceasta în prezent, a făcut ședințe și cu mai multe staruri de peste ocean. În această situație, nu este de mirare că prețurile pe care le cere Carmen Harra pe ședințe sunt destul de piperate.

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă