Carmen Harra, previziuni despre Bianca Drăgușanu: ”Să se aștepte la ceva extrem de puternic, care o să influențeze percepția ei despre iubire”

Publicat: 23 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Carmen Harra a fost invitata lui Cristian Brancu în emisiunea de ieri ”Exclusiv VIP” de la Prima TV. Ea a vorbit despre schimbările majore care vor avea loc în viața Biancăi Drăgușanu și despre viitorul relației cu Gabi Bădălău. Iată care îi sunt previziunile.

”În martie intră într-un an karmic. E un an foarte puteric pentru ea. O să aibă atâtea surprize! Tot ce ea a experimentat în ultimii 16 ani iese la lumină acum. Toate situațiile și relațiile amoroase în care nu a găsit o rezolvare iau o altă turnură. (…) Relația cu Bădălău rămâne o relație complimentară, dar temporară. El are probleme serioase anul ăsta.

Carmen Harra, previziuni despre Bianca Drăgușanu

Ea va încerca, la un moment-dat, să se detașeze, că se gândește la imagea ei – să nu fie afectată. Un verdict al meu pentru ei doi: relația asta nu mai are foarte mult timp în viitor și se va muta în altă direcție. El va rămâne debusolat.

El are multe karme de rezolvat. Tot ce i se întâmplă acum nu e un accident. Divinitatea vrea să îl învețe ceva. (…) Ea se confruntă anul acesta cu toate problemele ei lăsate în aer de 16 ani. De asta s-a găsit dintr-o relație într-alta. Are atâtea în spate nesoluționate, încât relația asta se blochează undeva karmic, ajunge la un platou și nu mai merge mai departe. Sunt circumstanțe care împiedică relația asta să fie unde vrea ea. Dacă ea va înțelege că nu e o relație de compromis, ci temporară ar fi mai bine pentru ea. (…) Când noi devenim centrul universului, nicio operație estetică nu ne mai ajunge.

Căutăm tot felul de resurse să fim bine cu noi înșine. E extrem de frumoasă, dar trebuie să pui un stop în a te angrena în prea multe relații și operații. Tot ce e mult strică, cum spunem noi românii. În anii karmici apar peste noapte persoane, care vin să ne învețe ceva. În viața ei, până în martie 2025, are an karmic.

O să vedeți că în viața ei apare o altă persoană cu care are relație karmică. Ea cu Bădălău nu au avut o relație karmică. Doar s-au complimentat unul pe altul. O să fie un mare test de viață pentru ea. Să se aștepte la ceva extrem de puternic, care o să influențeze percepția ei despre iubire.”

Foto: social media

Publicat: 23 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă