Câți bani cere Carmen Harra pentru a-ti prezice viitorul. Tariful pentru o oră

Publicat: 05 Jun. 2020, 10:00 Vedete
Câți bani cere Carmen Harra pentru a-ti prezice viitorul. Tariful pentru o oră

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România, dar și din America. V-ați întrebat însă câți bani cere aceasta ca să vă spună ce vă așteaptă în viitor? Vă spunem doar că la ședințele ei au venit și câteva staruri de la Hollywood.

Câți bani cere Carmen Harra pe o ședință

Carmen Harra și-a făcut deja un renume mondial în domeniul clarviziunii. În România, aceasta a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

În anul 2003 a publicat prima sa carte, ”Everyday Karma”. Aceasta s-a dovedit a fi un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi. Ușor, ușor, Carmen Harra a început să devină cunoscută și pentru calitățile sale în a prezice viitorul. În SUA, unde locuiește aceasta în prezent, a făcut ședințe și cu mai multe staruri de peste ocean. În această situație, nu este de mirare că prețurile pe care le cere Carmen Harra pe ședințe sunt destul de piperate.

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a dezvăluit clarvăzătoarea.

La aceste sume se adaugă, bineînțeles, și banii obținuți din vânzarea cărților pe care le scrie. Carmen Harra a recunoscut că a câștigat câteva sute de mii de dolari din drepturi de autor.

Carmen Harra a prezis că în 2020 omenirea va suferi

Încă din toamna anului trecut, Carmen Harra a prezis că întreaga populație a lumii va trece printr-o criză în 2020. Iată cum suna mesajul transmis de aceasta: ”Trebuie ceva să ni se întâmple, ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global”.

Dacă atunci multă lume nu credea în previziunile lui Carmen Harra, iată că acum, după ce pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile și organizarea tuturor țărilor, cuvintele ei par să fie extrem de aproape de adevăr.

”O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rău de atât. Am ajuns la o cumpănă. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți”, avertiza Carmen Harra în toamna anului trecut.

Un alt detaliu important este acela că, încă de atunci, Carmen Harra a susținut că România nu va fi la fel de afectată de respectiva criză. ”Sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați“, a mai spus clarvăzătoarea.

Publicat: 05 Jun. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă