Cine a apărut la mormântul actorului Costin Mărculescu: ”Eu voi merge mereu să-i aprind lumânări”

Publicat: 22 Jun. 2020, 09:40 Vedete

În urmă cu o săptămână, în data de 13 iunie, actorul Costin Mărculescu a fost înmormântat la Cimitirul ”Reînvierea” din Capitală.

Actorul a fost găsit fără suflare în locuința sa din sectorul 3 din București, acolo unde stătea cu chirie. Nerăspunzând la telefon și nefiind văzut de mai bine de trei-patru zile, autoritățile l-au găsit pe actorul Costin Mărculescu fără viață, îmbrăcat, în cadă. Trupul său se afla în stare avansată de putrefacție. Raportul medicilor legiști a arătat că a făcut infarct. Specialiștii au dezvăluit totodată faptul că au găsit urme de violență în zona capului din momentul în care actorul a căzut din picioare.

Cine a venit la mormântul actorului Costin Mărculescu

În data de 13 iunie, el a fost înmormântat la un cimitir din București. Acolo, zeci de oameni au venit să își ia rămas bun de la actor. Printre aceștia se afla și Ionuț Petrescu, ”fiul nelegitim” al marelui Ion Dolănescu.

Zilele trecute i-a aprins lumânări și a mărturisit pentru Click! faptul că au fost prieteni buni: „Eu voi merge mereu să-i aprind lumânări, exact cum fac si la tata Ion. Noi am fost buni prieteni, de suflet, în ultimii doi ani, nimeni nu știa, am cântat la ziua mea cu el. Nu m-am afișat niciodată cu el, de câte ori apelam la el, Costin nu-mi spunea că nu mă poate ajuta. Eram prietenul din umbră, voi merge mereu la mormântul lui și voi aprinde lumânări pentru sufletul lui de înger! Dumnezeu să-l odihnească în pace !”.

Ce se întâmplă cu averea actorului

Actorul avea un băiețel, dar foarte puțină lume știa despre existența acestuia. Actorul a aflat că are un fiu abia când împlinise cinci ani, iar în 2015 îl prezenta foarte mândru la televizor. În prezent, băiețelul are 10 anișori, iar înainte ca actorul să moară a luat decizia să îi lase lui apartamentul, chiar dacă nu l-a mai văzut de foarte mult timp.

Publicat: 22 Jun. 2020, 09:40 Vedete
Pe aceeași temă